Kongemanden

Publiceret 25. nov 2014

Kongemanden hedder egentlig Jakob Lund, og han er vært på programmet “Kongetimerne”, der sendes mandag-fredag fra kl. 14-18.

 

Blå Bog:

Da jeg var lille, der drømte jeg om at blive…

Da jeg i en MEGET ung alder så filmen “Convoy” med Chris Christophersen, voksede mit drengeønske sig til at sidde bag rattet i en amerikansk Kenworth truck og høvle USA tyndt. Men så dukkede Radio Luxembourg op på min radio! Siden da var min store drøm en radiostation i Monaco med en af barndomsvennerne!

Ind i mellem gad jeg godt, …

At hive stikket ud, afmelde alt og prøve lykken i et andet land, RIGTIGT langt væk fra Europa. Starte helt forfra og prøve noget helt nyt. Jeg er desværre bange for at min teenagedatter ville finde det højst upassende – Eller hvad!!!

Tre ting du ikke vidste om mig…

Jeg var med til at starte den danske graffiti-bølge sidst i 80´erne, og var i øvrigt den første der lavede en ”Top To Bottom Whole Car”, altså en hel vognside. DSB var ikke vores venner 🙂

Jeg startede min egen lokalradio i 1988 fra mit gamle børneværelse, og sendte hver weekend. Min gamle mor var med på ideen, men fortrød inderligt og bitterligt senere hen.

Jeg har været med i en TV-reklame for ALKA Forsikring, hvor jeg var iført ballerinaskørt og dansede ballet. Ikke kønt, lettere pinligt og ikke noget vi snakker om!!!

Da jeg blev konfirmeret, der fik jeg…

Den kan vi hurtigt hoppe hen over. Jeg boede i Montpellier i Sydfrankrig, dengang det var konfirmationstid, så jeg har aldrig opnået den evige lykke at gå til præst og forsage Djævlen og alle hans gerninger. Men jeg fik da lokket et anlæg ud af min gamle far alligevel.

Jeg drømmer om, …

At blive husket for noget godt og se min datter komme sikkert og trygt ind i voksenlivet. Ja og så selvfølgelig tjene boksen, ha´et godt heldbred og ikke ende på ”fattiggården”.

Hvis jeg vandt den store gevinst i lotto, så ville jeg…

Så ville jeg købe en aktie i Smirnoff, overøse mine venner og familie med uanede mængder af gaver, give fingeren til min bankrådgiver, betale hvad jeg skylder og investere i Sydafrikansk guld og en stor pølsevogn i Lübeck!!!

Kategori: Studievært