Lars Rasmussen

Publiceret 25. nov 2014

Den tidligere europamester i håndbold kan du støde på mange steder og i mange programmer. Han er manden, som vi sender afsted til alt muligt 🙂

 

Blå Bog:

Da jeg var lille, der drømte jeg om at blive…

Bankrøver. Det gav jo gode penge jo. Jeg kom dog heldigvis på andre tanker og drømte om at blive professional håndboldspiller eller arbejde i medieverdenen, hvilket jo heldigvis er lykkedes. Dog overvejer jeg stadig bankrøver-gerningen.

Ind i mellem gad jeg godt, …

At folk ikke har så ondt i røven over andres succes, og i stedet glæde sig på andres vegne. Alle har drømme om at nå mål på hver deres måde, og det pisser mig total af, hver gang jeg hører små sure mennesker nyde, at det går skidt for andre.

Tre ting du ikke vidste om mig…

Var i glarmester -lære som 17-18-årig. Det var noget lort, så derfor droppede jeg ud og valgte at tjene penge på håndbold i stedet.

At jeg engang er blevet anholdt på ferieøen Kos, da jeg i min brandert valgte at løbe nøgen gennem bargaden. Politiet synes bare ikke om det, så jeg blev pisket med bambuspinde. Jeg var for resten ikke alene om det. To andre håndboldspillere var med, men deres navne nævnes ikke her

Jeg kan være useriøs og et legebarn, men der er også meget seriøsitet i mig, og jeg arbejder altid målrettet mod det jeg vil. Samtidig er jeg en person som vil gøre alt for familien og vennerne, hvis de er i nød og jeg tilsidesætter gerne mig selv for det.

Da jeg blev konfirmeret, der fik jeg…

7000 kroner plus et flot og lækkert stereoanlæg.  På min blå mandag kyssede jeg med min første pige.

Jeg drømmer om, …

At nå mine drømme og mål som er at blive en knalddygtig radiovært, der med tiden gerne må udvikle sig til tv-vært, som altid har været mit store ønske. Plus jeg gerne vil holde mig inde omkring trænergerningen i håndboldverdenen. Og husk – drømme er til for at blive udlevet.

Hvis jeg vandt den store gevinst i lotto, så ville jeg…

Starte med at betale min sidste gæld af, som jeg har på mine lejligheder rundt omkring i Europa. Dernæst ville jeg gøre min familie gældfri, og så rejse til alle de steder jeg drømmer om i hele Verden. Jeg elsker nemlig at rejse. Der ville nok også lige ryge en lille fed dyt med i forkælelsen.

Kategori: Uncategorized