Nyheds Ole

Publiceret 25. nov 2014

Nyheds Ole er en af vores mange folk i nyhederne.

 


 

Blå Bog

Da jeg var lille, der drømte jeg om at blive…

Større. Først som 12-13-årig fik jeg en drøm om et fremtidigt job: pressechef for Ferraris formel 1-team.

Ind i mellem gad jeg godt, …

At jeg var bedre til at motionere og spise rå grøntsager. Men det er bare ikke mig – jeg hader at svede, og der er sgutte mange grøntsager, jeg kan få ned i rå tilstand!!

Tre ting du ikke vidste om mig…

Jeg var som bassist i punk/metal-bandet Kodoff med til at åbne en scene på Midtfynsfestivalen 1990. Den røde bas har jeg stadig stående, men vil ikke kunne spille noget på den, om så det gjaldt mit liv.

Jeg er historienørd om en hals. Ikke mindst europæisk historie i første halvdel af det 20. århundrede er – synes jeg – rasende interessant.

Jeg elsker at gå lange ture; 15-20 km er ikke usædvanligt. Med på turene er altid kamera og mp3-afspiller – sidstnævnte fyldt med interessante podcasts, man bliver klogere af.

Da jeg blev konfirmeret, der fik jeg…

En fin Raleigh sportscykel, som blev stjålet et halvt år senere …

Jeg drømmer om, …

At blive bedre til at besøge familie og venner i København. Har det svært med vores hovedstad, som jeg ikke bryder mig meget om at besøge. Det betyder desværre også, at der er mange gode mennesker, jeg ser alt for sjældent.

Hvis jeg vandt den store gevinst i lotto, så ville jeg…

Købe det helt store fotoudstyr, en Audi A4 og en lejlighed i Berlin. Og så skulle jeg ellers køre rundt i Europa, opleve ting og tage en hulens masse billeder!

Kategori: Studievært