Roxana

Publiceret 20. jan 2017

Blå Bog:

Da jeg var lille, der drømte jeg om at blive…
dubber og lægge stemme til sjove karakterer i tegnefilm og politikvinde, indtil det gik op for mig, at det kræver en vis kondition. Der gik den drøm så i vasken…

Ind i mellem gad jeg godt, …
have evnen til at træffe et valg hurtigere end jeg plejer. Det er simpelthen så irriterende at stå i is-boden og ikke kunne beslutte, hvilken smag man vil have. Og det sker hver gang.

Tre ting du ikke vidste om mig…
Jeg taler både dansk, engelsk, serbisk og persisk og når jeg er på ferie i tysktalende lande tror jeg også selv på, at jeg kan begå mig på tysk.

Jeg har en tendens til at gå lidt amok i en hemmelig diva-drøm når jeg gør rent eller er i bad (til stor glæde for mine naboer).

Jeg er virkelig dårlig til at køre bil. Så hvis du nogensinde ser mig på vejene, må du hellere søge dækning.

Da jeg blev konfirmeret, der fik jeg…
en surprise-fest, selvom jeg faktisk havde sagt til mine forældre, at jeg hverken ville konfirmeres eller holde nogen fest. Men da jeg helt uvidende kom ud af kirken med mine konfirmerede klassekammerater, kom jeg til at ligne et kæmpe spørgsmålstegn, fordi en masse mennesker helt uventet også stod og tog imod mig.

Jeg drømmer om, …
uha, mange ting. Men måske frem for alt og helt enkelt, at være glad og tilfreds med de valg, man træffer. Udover det, ville det også være utroligt rart at kunne spise alt man ville, uden at tage på. Dét ville være en kæmpe gevinst i livet.

Hvis jeg vandt den store gevinst i lotto, så ville jeg…
rejse jorden rundt og udforske alverdens forskellige kulturer, opleve en masse eventyr og ikke mindst MAD. Masser af mad! Jeg ville også sørge for at tage til alle de koncerter, jeg overhovedet ville kunne nå til og måske ville jeg hyre én til at lære mig at mestre skotsk accent, helt uden grund. Det kunne være underligt sjovt.

 

Kategori: Studievært