VLR Sommerklar have – vind alt til en dejlig sommer i haven

Publiceret 17. mar 2017

 

sommerklar_konkurrence_vlr-site-banner-1024x360
Lyt med og gæt lyden af sommer..

Vi afspiller alle hverdage fra mandag den 27. marts til 7. april (uge 13 og 14) en rigtig sommerlyd i radioen. Du skal bare lytte godt efter og sende svaret til SMS 1912. Skriv VLR efterfulgt af dit svar (det koster kun alm. sms-takst).

Kongemanden ringer hver dag til én af dem, som har svaret rigtig, og bliver det dig, ryger du videre i bowlen, hvorfra den endelige vinder bliver trukket fredag den 7. april hos Kongemanden fra kl. 14 – 18.

Det kan du vinde:


Et redskabshus fra Sølundhuse til kr. 10.100,-
Et solidt, kraftigt og rummeligt redskabshus af nordisk træ – model Maggi 1 på 5,3 m2 med stor dobbelt dør, leveres med alle nødvendige dele for montage, så det er nemt at samle selv.
Se det her.
Se flere flotte løsninger fra Sølundhuse. Her kan du også finde adressen på den store udstilling mellem Skanderborg og Horsens.


En Neptun trailer fra Trailergården til kr. 4.285,-
Her får du Danmarks mest stabile lavpristrailer. Den er boltet sammen og har 3 længdevanger for større stabilitet. Traileren er monteret med solide plastskærme og leveres indregistreret med nummerplade.
Se den her.
Længde : 202 cm, bredde : 114 cm, højde : 30 cm
Totalvægt : 750/500 kg, Lastevne : 640/390 kg, Egenvægt : 110 kg
Hjulstørrelse: 13″4 indvendige surringsøjer.
Se mere om Trailergården her.


En Weber gas grill til kr. 6.700,- fra XL BYG Vejle
Grillen er den populære Weber model Genesis E-330 GBS, der vil gøre sig godt på enhver terrasse, hvor det i sig selv er et helt udendørskøkken.
Se mere om XL byg i Vejle her.


En motorplæneklipper til kr. 1.899,- fra XL BYG Vejle
Plæneklipperen er en Texas Razor 4605 TR/W
Se mere om XL byg i Vejle her.


Gavekort til Plantorama på kr. 2.000,
Du kan bruge gavekortet i Plantorama i Horsens, Vejle eller Odense eller én af de mange andre afdelinger i hele Danmark, hvor du vil opleve blomster og planter på rad og række i de lyse drivhuslignende bygninger, der passer godt på blomsterne. Er der varmt i vejret, åbner loftet helt automatisk for frisk luft og sollyset doseres i de rette mængder, når det soldæmpende gardin strækker sig ud over loftet. Det samme gælder vandet. Planter skal have vand og det får de ofte. Plantorama bruger regnvand, der er opsamlet i store tanke.
Se mere om hvad du kan bruge pengene til her.

Samlet værdi i alt kr. 24.984 ,-.


Se konkurrencebetingelser

Kategori: Uncategorized