Skip to content

VIND BILLETTER TIL ÅRETS STØRSTE GRAND PRIX-FESTIVAL!

Kloden drejer - og det samme gør diskokuglen, når årets største Grand Prix-festival løber af stablen den 23. august 2024 i Kongens Have i Odense som en del af H.C. Andersen Festivals. Glæd dig blandt andet til at synge, danse og rejehoppe med på ikoniske hits som Diggi-loo Diggi-ley, Only Teardrops, Fly On the Wings of Love og mange flere, når en række af de største Grand Prix-stjerner gæster festivalen.

 

VIND BILLETTER

I samarbejde med H.C. Andersen Festivals giver VLR en række lyttere mulighed for at vinde hele 4 billetter til den festlige begivenhed - først på Facebook og senere i radioen.

Hele uge 31 og 32 kan du vinde billetter ved at tilmelde dig konkurrencen på VLR's facebookside. Vi finder to vindere af fire billetter begge uger. Vinderne trækkes fredag den 2. august og fredag den 9. august.

Hele uge 33 finder vi dagligt en heldig vinder af fire billetter i radioen. Quiz med hver morgen hos Pernille Georgi, og svar rigtigt på tre Melodi Grand Prix-spørgsmål - så er det nemlig dig, der kan invitere dine kære ud og male byen rød! Du deltager ved at sende en SMS til 1266. Start din besked med VLR efterfulgt af dit navn, og så kan det være dig, vi ringer op og quizzer med!

STJERNESPÆKKET PROGRAM

Grand Prix-festivalen er et nyt koncept til dette års udgave af H.C. Andersen Festivals - og de holder premiere med manér! Øverst på festplakaten står de svenske brødre fra Herreys, der i 1984 vandt Eurovision Song Contest med 'Diggi-loo Diggi-ley'. De celebre brødre med de gyldne sko får fornemt selskab af yderligere to Eurovision-vindere i form af Emmelie De Forest, der i 2013 vandt med 'Only Teardrops', samt den ene halvdel af Brødrene Olsen, Jørgen Olsen, der i 2000 fløj til tops 'on the Wings of Love'. Glæd dig også til at feste til navne som Birthe Kjær, Gry, Kirsten & Søren, Søren Poppe, Keld & Hilda samt Annette Heick.

 

Læs mere om årets H.C. Andersen Festivals HER.